funda NWWI nvm logo NRVT

Te koop

Mandarijnstraat 19, Den Haag ( verkocht )

Mandarijnstraat 19, Den Haag ( verkocht )

€ 395.000 k.k.

Ruim en goed onderhouden 4 kamer dubbele parterre woning met riante achtertuin en een ruime voortuin in de zeer geliefde Vruchtenbuurt. Winkelcentrum het Savornin Lohmanplein en de Randstadrail bevinden zich op loopafstand van de woning. Het strand en Kijkduin zijn op 5 minuten fietsafstand gelegen.

Graafschapplantsoen 2, Den Haag (VERKOCHT)

Graafschapplantsoen 2, Den Haag (VERKOCHT)

€ 695.000 k.k.

In 2006 gebouwde vrijstaande villa met garage, riante living, luxe keuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers en aan drie zijden tuin.

STARRENBURGLAAN 126, WASSENAAR ( Verkocht )

STARRENBURGLAAN 126, WASSENAAR ( Verkocht )

€ 229.000 K.K.

Op de 1e etage gelegen mooi en sfeervol 4 kamer appartement met balkon aan de achterzijde en weids uitzicht, nabij winkels en uitvalswegen. Nette entree beneden met mooi bellentableau intercom voorzien van camera.

Groningsestraat 167, Den Haag

Groningsestraat 167, Den Haag

€ 1.075.000 k.k.

Zeer bijzonder en prachtig gelegen luxueus 4/5 kamer penthouse met 4 terrassen rondom. Dit penthouse is gelegen op de 9e verdieping en daardoor heeft men een prachtig uitzicht op zowel de zee en duinen als op de stad. Eigen dubbele garage met privé ingang.

Van Lennepweg 63, Den Haag

Van Lennepweg 63, Den Haag

€ 2.475.000 k.k.

In 1908 is deze zeer riante halfvrijstaande, statige stadsvilla gebouwd tezamen met de identieke villa op nummer 61. Samen maken ze deel uit van een Rijksbeschermd stadsgezicht. Deze bijzondere villa is gelegen in een van de mooiste straten van Den Haag. Zo rustig, maar toch centraal, midden in de stad! Nabij Scheveningen, de Stevinstraat en 5 minuten lopen van het Westbroekpark.

WOELWIJK 24, TYTSJERK

WOELWIJK 24, TYTSJERK

€ 800.000,-- K.K.

Op unieke, rustige woonstand gelegen vrijstaande bungalow met zwembad en fraaie, royale tuin rondom grenzend aan water (met eigen steiger) en met prachtig uitzicht op de naastgelegen golfclub. De tuin heeft diverse, prachtige natuurstenen terrassen en een heerlijk zwembad.

Arnoldsonstraat 64, Rijswijk ( Verkocht )

Arnoldsonstraat 64, Rijswijk ( Verkocht )

€ 375.000 K.K.

Zeer ruime en lichte 5 kamer eengezinswoning met veel privacy in de gunstig gelegen Arnoldsonstraat; een kleine oase te midden van een bruisend stukje Rijswijk. Het betreft een woonerf met weinig verkeer, maar op loopafstand van het winkelcentrum "In de Bogaard", openbaar vervoer en uitvalswegen.