funda NWWI nvm logo NRVT

  • Home
  • Diensten
  • Koop/verkoop

Koop/verkoop woning

Bij het kopen en verkopen van een woning komt veel kijken waar men in eerste instantie niet direct aan denkt. Om enkele termen te noemen: aansprakelijkheid, meldingsplicht, voorlopige koopakte, ontbindende voorwaarden, erfdienstbaarheden en kettingbedingen. Dit zijn belangrijke zaken waar zeker bij stil gestaan moet worden. Rijnbeek Makelaardij is hier dagelijks mee bezig en wij kunnen u hierover uitleg geven.

Ook als koper vergroot u uw kans via dit uitwisselingssysteem tot het vinden van de door u gewenste woning. Bovendien kijken wij tevens buiten dit NVM-systeem naar geschikte woningen. Wij begeleiden op vakkundige manier het kooptraject tot en met de levering van de woning bij de notaris.

Indien u uw woning zou willen verkopen adviseert Rijnbeek Makelaardij u wanneer het de beste periode is om uw woning op de markt te zetten. Vervolgens wordt de woning via het uitwisselingssysteem van de NVM onder de aandacht gebracht bij de NVM collega makelaars en vindt melding plaats op Funda, de drukst bezochte huizensite van Nederland. Tevens plaatsen wij uw woning op onze eigen website en plaatsen wij deze in onze etalage.

Ons kantoor begeleidt het gehele verkooptraject tot en met de levering bij de notaris.

Kortom: wij adviseren u over alle belangrijke bijkomende zaken die u tegen kunt komen tijdens het koop/verkooptraject.

Indien u meer wilt weten over de koop-verkoopprocedure dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van de collega’s van Rijnbeek Makelaardij.