funda NWWI nvm logo NRVT

  • Home
  • Diensten
  • Huur/verhuur

Huur/verhuur van huizen en appartementen

Rijnbeek Makelaardij bemiddelt zowel bij huur als verhuur van huizen en appartementen.

Voor cliënten die op zoek zijn naar een huis of appartement proberen wij de juiste woning te vinden. Wij adviseren en begeleiden u vanaf het moment dat u ingeschreven staat tot en met de ondertekening van de contracten en de incheck met sleuteloverhandiging.

Bij verhuur van zowel gemeubileerde als gestoffeerde woningen zorgen wij ervoor dat de objecten op het uitwisselingsprogramma van de NVM komen te staan en maken wij tevens internationale organisaties in en om Den Haag bekend met deze woningen. Op deze manier vinden wij de juiste huurder voor uw woning. Tevens komt het object op de grootste woningsite van internet: www.funda.nl.

Wij zorgen voor een optimale begeleiding waarbij de belangen van onze opdrachtgever voorop staat.
Bovendien heeft Rijnbeek Makelaardij veel ervaring met plaatsing van expats en is ons makelaarskantoor zeer goed op de hoogte van de zaken die geregeld moeten worden als de expat zich wil vestigen in Nederland.

Indien u meer wilt weten over de huur-verhuurprocedure dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een informatief gesprek over de voorwaarden en de mogelijkheden op de (ver)huurmarkt. Wij adviseren u over de huurprijs en de te volgen procedure.